Maddis

Blåbär & hallon
How you been?
Jovars,står i. Gör saker man måste göra när man lever. Börjat kolla på American horror story efter systers tjat. Bra tjat,gillar den starkt. Så konstig,precis som jag.
Tvättade igår,något mystiskt förstör lukten på vissa kläder. Men inte samma kläder. Förstår verkligen inte. Det är riktigt skumt. Jag som redan hatar att tvätta,måste tvätta om några kläder. Yey.
Sen minns jag än en gång inte vad jag gjort. Kan minnas olika saker,men i det stora hela kan jag inte minnas vad jag gjort resten av en dag. Det är lite läskigt,som en blackout. Det är tomt just då. Som att jag inte existerade. Kan gå djupt in på detta men ska inte.

Just nu ligger jag i sängen. Har nu ikväll bakat 3 grejer på raken. Innan det lagade jag middag. Så jävla hemmafruig! Ska ju iväg imorgon med jobbet så fick fixa lite eget att äta. Vi ska grilla så jag köpte vegburgare och bakade "bröd". Får se hur gott det blir. 
Sen ska vi fika och ja,jag måste ju ta med eget där med. Så jag bakade en blåbär och hallonkaka och gjorde chokladbollar. Ska bli intressant att testa kakan,första gången jag gjort den.
Det är jobbigt att jag måste ha eget med och "stå ut" med det jag äter eftersom folk inte förstår varför. Men det är värt det. Annars hade jag aldrig fortsatt. Försöker svara på frågor så gott jag kan. Men lite less på det. 

Men nu blir det gos med Lillen som ligger på mej. Hoppas på sömn snart. Är och har varit trött ett tag. Så god natt!