Maddis

Söndag igen

Veckorna och helgerna går snabbt. Gör saker hela tiden,snacka om kontrast från hur jag levde förr då jag kanske gick utanför dörren 2 gånger i veckan för att handla.
Har haft fullt upp denna vecka. I torsdags var jag i Göteborg och sydde ihop mina piercingärr. Det var en upplevelse,väldigt coolt faktiskt. Punchade bort en bit hud,klippte av tunneln och sydde ihop. Låter konstigt och ganska hemskt men var hur chill som helst. Det som kändes mest var när det skulle sys ihop och den där "nålen" gick igenom huden. Men allt gick bra och det blev 9 stygn totalt. 7 hål fixades och ett av dom behövde 3 stygn då det var större än dom andra pluttarna. Är väldigt förväntansfull över resultatet som kommer synas inom dom närmsta månaderna. Stygnen ska tas bort om typ 5 dagar,får hoppas vc hjälper mej.
Han som utförde ingreppet var typ den skönaste människan jag träffat. Förstår nu varför han har så bra rykte. Mycket snäll och go människa som verkligen brydde sej och tog hand om en på bästa sätt. Det var en fin upplevelse trots att jag låg nedblodad under hans omhändertagande haha.
Efter det var vi på Ikea. Jag hade tejp runt munnen och torkat blod som tittade fram. Folk kollade fundersamt och jag hade gjort detsamma om jag såg mej.
Fick köpt min efterlängtade resårmadrass och har nu en komplett säng! Är så lycklig!
Köpte annat också,såklart. Insåg senare när jag betalade räkningar att oj,har räknat ganska fel. Så är mer eller mindre barskrapad men förhoppningsvis löser det sej snart.
Påväg hem dog bilen mitt i ingenstans. Vi fick bli bärgade till närmsta mack och fick där en hyrbil så vi kunde ta oss hem. Min madrass fick inte plats i den nya bilen så den fick jag dagen efter.
Det var en bra dag som gick åt helvete. Men jag har typ alltid otur,så det är vardagsmat för mej.

I helgen har jag tagit det väldigt lugnt. Tog ledigt från jobbet på fredagen efter allt krångel på torsdagen. Kom hem på natten och kände mej för trött för att orka jobba. Och jag hade inte jättestor lust att gå dit med nygjorda stygn och torkat blod överallt.
Det läker bra. Har börjat klia vilket betyder att det läker. Är frustrerande att inte kunna tvätta hela ansiktet då det helst inte ska komma vatten osv på det. Alltså ska jag hålla munnen ifrån att tvättas. Så det är fortfarande lite torkat blod runtom men inte så man ser det jättetydligt. På långt avstånd ser det ut som att jag har piercingar faktiskt.
Kommer vara tvungen att förklara på jobbet och sen DBTn varför jag ser ut som jag gör eftersom alla kommer fråga. Kommer bli jobbigt på jobbet eftersom vi är lite "speciella" vi som är där och det är svårt för mej att förklara så dom hänger med. Speciellt när det kommer till att jag har "sytt igen piercinghål".
Men men,lär ju få diskutera iallafall haha.

Nu ska jag chilla i sängen tills jag är redo att sova. Imorgon börjar en ny vecka and I'm not ready for that shit. Welly well! Let's do this!