Maddis

scream in the holy light
Trött,tröttare,tröttast. Nehe,är du trött? Det har du ju aldrig skrivit om eller så. MEN JA,JAG ÄR TRÖTT OKEJ!
Hela veckan har varit full rulle. Avslutade vardagen med kinesisk massage,akupunktur stuff. Var intressant. Bästa var när jag fick fötterna masserade,trodde jag hade kommit till himlen. Att få nålar istuckna i skinnet var jävligt nice,som den nåldyrkare som jag är. It was cool,ska fortsätta nästa vecka igen. 
Igår fick jag träffa människan jag gillar. Vi åkte till en ljusfestival som sög ganska hårt. Hade föreställt mej massa fina ljusdekorationer osv men det var inte alls mycket och spökhuset ska vi inte ens snacka om. Sämsta ever. Men själva promenaden i mörkret med ljus som lyste upp träd osv var så fint. Han tog min hand när vi gick. Vi kramades och pussades och allt var bara så perfekt just då. Jag tänkte inte på något annat än nuet,här snackar vi mindfulness va haha. Trots att själva arrangemanget var ganska trist så var själva upplevelsen så jävla fin. Och nej,jag har aldrig upplevt sånt,inte på det stadiet. U know,romantic walks i solnedgången and shit. Det var annorlunda,ovant och underbart. Jag insåg då att jag har fallit för honom. Han är inte längre bara en kille jag träffar,han är faktiskt någon jag verkligen tycker om. Och det är så jävla jobbigt. Men det är så det är.
Det är roligt hur annorlunda det är från person till person. Med andra har jag inte visat att jag gillar dom,jag har bara varit stel som en pinne mer eller mindre. Låtit dom ta initiativ till allt. Nu vill jag röra honom,och jag gör det. Jag visar att jag gillar honom. Och jag blir inte obekväm av närheten. Jag tar själv initiativ till den. Vilket för mej är helt galet. Men så skönt. Så skönt att kunna vara nära en person och känna att man mår bra av det. Att man inte känner obehag och ångest. Det är nytt för mej och jag gillar det. Jag gillar det verkligen.
Allt är så fuckat i mitt huvud. Jag har mina jävla röster i bakhuvudet som bara förstör för mej. Gör mej ledsen. Känslorna som jag inte kan styra eller tyda. Det är frustrerande. Det här är varför jag hållit mej ifrån allt vad känslor är. För allt blir så stort för mej. Jag känner allt så starkt. Och det är så jävla jobbigt och kan förstöra mina dagar. 
Men jag försöker ändå. Jag försöker mota bort dumma jävla tankar och inbillningar. Det är en kamp varje dag. Men förhoppningsvis lättar det. Jag försöker tänka så.

Yeah,du gillar honom. Du är känslomässigt störd. Vi fattar. Underbart!
Men jag njuter av dom bra stunderna,när det är lugnt i mitt huvud.

Har suttit och kollat ikapp senaste 2 avnitten av AHS,I like it. Den har potential känner jag. Har även börjat kolla Skins igen efter att jag tappade lusten där ett tag. Men har typ 1,5 säsong kvar så kände att jag vill se klart den. Cuz I like that shit.
Min middag bestod av propud och grädde. Kändes ju bra. Men var inte hungrig och hade ingen matlust. Så såg jag den jäveln i kylen och tänkte perfekt! 
Nu ska jag kika lite youtube innan jag gör mej klar för kvällen. Imorgon börjar en ny vecka.

"Ställ dej vid skylten och kolla över den"
"Hur lång tror du att jag är?"
"Oj.. Ja,jag är inte så bra på avstånd and shit"
Han är lång som fan men kanske inte så lång.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress