Maddis

We sing along when things go wrong
Igår intervalltränade jag i 1,5 timme. Det var magiskt. Alltså,är så glad att jag hittat något jag mår bra av. Trodde aldrig att motion,träning osv skulle bli något för mej. Men jag har alltid varit för lat för att pröva på. Nu när jag är i ett annat stadie i livet så passar det mej perfekt. Att röra på mej får mej att må bra,bli lugn. Kilona som försvunnit på min kropp har gjort att jag numera kan röra mej,alltså träna,vilket resulterar i att jag mår bättre. 
Idag var jag på gymmet också,trivs bra där med. Det är skönt att få träna hela kroppen och bygga upp musklerna. Jag är nöjd och jag mår bra av detta. Har dock träningsvärk mellan benen,haha. But it's nice.

Har annars handlat,hämtat kattsand och lagat mat. Ja,riktig mat alltså. Vegetarisk kålpudding typ. Aldrig gjort förut men kommer helt klart göras igen,var lätt (tog dock lång tid) och gott. Sen fick jag även 4 matlådor efter,vilket är typ det bästa som finns för mej som hatar att laga mat. 
Imorgon,om jag orkar,ska jag göra pizzabullar också. Ska bli intressant hur det kommer gå. Tycker det är jobbigt att "baka" med min kost. Det är inte bara att slänga i lite mjöl,mjölk och socker haha. Men det blir nog bra. Är ju en masterchef liksom. Kan ju inte gå fel. He.............He.

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och försvinna lite i mina tankar. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress