Maddis

Don't stop,make it pop
Gårdagen var bra. Bussresan och allt gick fint. I did it!
Kom hem med enbart 2 tröjor från myrorna,köpte inget annat. Förutom käk och en latte. Hittade massvis med grejer men en röst i huvudet saktade ner mej lite. Sen så var det lite obekvämt eftersom jag var med stödet,brukar annars gå loss med min syster. Men det var väl bra,att jag inte köpte massa. But still... Hittade iallafall typ favoritbutiken med inredning. Visste inte ens att den fanns,det var stödet som visade mej. Jag var i himmelriket,utan att överdriva. Sjukt bra priser och SÅÅÅ too die for stuff. Ska dit igen,med bil så jag kan shoppa loss. Hittade tex en stor (läs stor) lykta men eftersom jag åkte buss blev det för krångligt att få med den,tyvärr. 
Så vi gick runt i olika affärer,hon köpte lite grejer också vilket kändes skönt för jag ville inte känna att hon är min "barnvakt" typ. 
När det var dags för käk kollade vi runt och hittade sen ett sallad&baguette ställe. Jag äter gärna sallad när jag är ute eftersom det är enklast och jag vet vad det innehåller. Och när vi kom in står det med stora bokstäver "LCHF" ovanför disken. Blev helt paff. Att dom hade en helt egen kategori för det. Sjukt coolt! Så jag tog kort och tipsade om dom i en väldigt populär grupp på fb. Inlägget blev också väldigt populärt. Så varsågod för gratis reklam! (Om ni ser detta,BakeOff,pls sponsra mej)
Dagen var bra iallafall. Tror hon hade det väldigt trevligt också faktiskt. Och ja,jag var t.r.ö.t.t när jag kom hem. 

Idag har jag varit på jobbet,sagt hejdå till en i personalen som hade sin sista dag där. Hon går nämligen i pension och var min favorit + kontaktperson så det sved. Hon bjöd på tårta och hade köpt en kvarg (<33333) och tomater till mej! "Jag vet ju att du inte äter sånt så jag köpte detta istället,hoppas det går bra". Dog lite,det var så himla fint gjort! Jag tackade hjärtligt!
Men nu har hon slutat och det är jävligt jobbigt. Människor lämnar mej alltid. Har "oturen" att alltid hamna i lägen där människor lämnar mej pga olika skäl. Seperationsångesten är hög. Därför ogillar jag att träffa nya människor eftersom jag alltid tänker att dom ska lämna mej och jag blir ensam kvar. Så ju mindre människor som är i mitt liv desto bättre. Blir fucked up.
Blev tårögd när vi kramades för sista gången men höll igen. "Det var jättekul att lära känna dej" sa hon medans vi kramade. I was like BUHHHÅÅÅÅÅÄÄÄÄÄÄ. Istället för att gråta sa jag "NJUT NU!"
Börjar typ gråta nu,haha. Stop.

Testade linser också. Var grym på det! Han sa också det,att jag var grym. Eller ja,ett annat ordval kanske. Men hej,här har ni en naturbegåvning! Var första gången liksom. 
Så nu har jag linser att öva med. Ska tillbaka nästa onsdag och då ska vi gå igenom hur det gått och se vad som behöver ändras osv. Mitt jobb nu är att öva på att sätta i och ta ur. Och att få ögonen att vänja sej. Så det är roligt. Petade sönder mitt vänstra öga när jag tog ut ena linsen förut,nu svider det som fan. Den var fanimej svår att få ur. Höger gick bättre. Att sätta i är lättare än att ta ut! Kommer få kämpa med det känner jag. Men ändå,slipper ha glasögon hela tiden. Var sjukt ovant att se mej utan,och att kunna se utan. 
Nu ska jag lägga mej,är svintrött. (Efter att ha kämpat ut den där jäveln)