Maddis

Sol,vind och vatten

Fick feeling idag också så tog mej en promenad i det fina vädret med alla andra hurtiga människor som joggade bort dom där 4 ölen och 5 drinkarna som blev i helgen.
Lagade mat,lasagne med zucchini som "plattor". Jävligt gott må jag säga. Lyckades fanimej!
Dock så glömde jag lite att stödet skulle komma så jag fick packa in lasagne i folie och hoppas den fortfarande var varm tills när ja skulle äta. Nämnde jag att jag var svinhungrig?
Men 1 timme gick snabbt och fick sen käka när stödet gått. Och ja,det var fortfarande varmt så slapp värma den på nytt,woooo! Livet var med mej idag liksom.

Nu såhär på kvällen har jag chillat,kollat på nya ice age och filosoferat. Filmen sög btw. Dom skulle slutat efter andra filmen,just sayin'.
Gjort min uppgift till DBTn imorgon,var faktiskt hyfsat lätt. Livsmål. Jag vet till stor del vad jag vill. Hade den frågan kommit upp för 2 år sen hade jag nog svarat att jag inte planerar att leva så länge.
Men det är andra tider nu och jag tar vara på det bra. Är taggad på att förändra och fortsätta.

Sleepytime. Jobb och DBT står på schema imorgon. Måste hem och trycka i mej något innan DBTn så jag orkar och hänger med. Det får bli morgondagens problem!
God natt från mej och Vibe som ligger och sussar sött brevid mej.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress