Maddis

Helgen

Haft en väldigt trevlig helg. Igår var jag,min bf och hans mamma iväg till Ikea och shoppade loss. Eller ja,hans mamma shoppade loss haha. Var mycket trevligt men tröttsamt med alla folk osv. Jag vet att jag för resten av mitt liv aldrig kommer fungera normalt bland folk. Det är så det är och jag försöker bara inse och leva med det. 

Efter Ikea som vi var på i typ 4 timmar så åkte vi och veckohandlade som vi gör varje helg när jag är hos honom. Trötta och slitna kom vi hem. Men med lite drinkar,musik och matlagning så höll vi oss alerta! 

Idag var vi hos min mors kille och grillade. Hade extremt dåligt samvete som visste att han skulle köra hem en lång bit när han var trött och på sin lediga dag. För tiden sprang iväg och det blev lite sådär "shit,we need to go now".
Kände mest hur mycket distansförhållanden suger. Hur mycket energi det tar bara för att få umgås en dag. Längtar till den dagen jag har honom nära och kan pussa på honom när jag vill. Och inte må skit över att ta upp hans lediga tid då den är jävligt viktig för honom eftersom han jobbar som han gör. Så yeah,jag har ofta dåligt samvete. Trots att det han gör är
frivilligt. Men mitt huvud tycker tydligen att jag bara gör fel,haha. Det vanliga!

Aaaaanyways. Fick en Chromecast idag. Skulle egentligen få den nästa vecka men eftersom jag tjatade om att köpa en på Ullared och min bf gömt undan denna så fick han ge mig den nu istället. Visste att han gömde något för mig men inte vad eller när jag skulle få se det. Så jag tjatade en del under helgen nyfiken som jag är.
Idag fick jag något jag velat ha sen vi började träffas eftersom jag insåg vad en Chromecast är när jag var hos honom. Typ världens smartaste grej!
Så jag blev sådär löjligt rörd och kände mig otroligt bortskämd. Fattar fortfarande inte hur jag fick någon som honom. He's pretty amazing.

Nu måste jag sova. Heldag på Ullared imorgon. Vad har jag gett mig in på? Är utmattad!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress