Maddis

Tjugotredje januari
Måndag. Januari är snart slut. Det var ju fan JULAFTON NYSS?!?!?!?
Det enda jag önskade mej efter nyår var att detta året,2017,skulle ta det lite mer chill. Inte gå så snabbt. Men som vanligt så är allt emot mej,även året 2017. Fuck,hinner knappt gå på toa innan dagen är slut. It's sad. Känns som man kastar bort livet även ifall jag numera faktiskt lever. För 3 år sen kastade jag bort livet helt ocgh hållet. Så jag antar att jag har fet ångest över att tiden går så snabbt när jag faktiskt äntligen lever. Ja ja.

Haft en trevlig helg hos min boyfriend. Han är jävligt bra och jag har aldrig trivts så bra med någon. Att kunna umgås i flera dagar utan att vilja självdö. It's amazing! Istället så är det ganska tråkigt att vara hemma,själv,utan honom. Erkänner att jag saknar honom trots att jag senast såg honom igår. Är det okej? Eller är det konstigt? I don't know. Vet bara att hela vårat förhållande är nytt för mej. Och jag är så jävla kär.

Idag jobbade jag,tränade och tog en kaffe med stödet och mitt blivande stöd. Eh.. Jag har två personer som jag träffar inom boendestödet. Den ena ska testa på ett nytt jobb och då måste jag lära känna en ny som tar hennes plats. Det bästa är att stödet som ska "sluta" nu istället blir min kontaktperson! Eftersom det inte gick när hon var mitt boendestöd. Men nu när hon jobbar med annat så går det. Så jag slipper lära känna någon ny inom kontaktpersonsgrejen. Hon känner mej redan och vet vad jag gillar och inte gillar. Så det är nice,nu kan jag få göra roliga saker med henne istället!

Det var det. Nu ska jag duscha och borsta tänderna. Borsta tänderna i duschen. MULTITASKING!

Har förövrigt klippt mej. No more hockeyfrilla. Kan inte ens ha tofs,nice.