Maddis

KOMPISAR

Nytt år hörni. Och jag har inte skrivit ett skit sen oktober,holy moly. Har inte varit utan skrivandet såhär länge sen jag började med att ja,skriva. Vilket var typ 2009. Cray cray ju!

Anledningen är väl simpel,är upptagen med annat. Typ att ha ett liv. Har inte ens skrivit "privat" dom senaste månaderna heller. Who am I? What am I? 
Men jag har för det mesta skrivit som någon terapigrej,när livet inte varit on point. Då har jag uttryckt mej i text eftersom jag innan aldrig pratat. Det var väl så det började. 
Nu när jag mår helt okej,har ett liv och gör saker så dör väl terapin ut lite. Saknar att babbla om mina dagar och lägga ut fulbilder men samtidigt så har jag inte direkt motivationen till det. Att skriva om mitt liv,som faktiskt är helt okej nu.
För varje inlägg hade blivit så långt och jag hade lagt ner för mycket energi på det,vilket jag behöver till annat. 

But still,skrivandet kommer alltid stå mej nära. Om det är här eller i ett block. Jag började skriva när jag,ja,lärt mej att skriva helt enkelt. I 4an skrev jag min första långa berättelse som tog upp ett helt skolhäfte. Jag fick inte skriva mer för min lärare,vilket jag idag förstår eftersom vi båda visste att jag aldrig skulle bli klar.
Så ja,författare kanske vore något. Kan ju skriva en bok om mitt liv och tankar för att sen ge ut. Vore ju underbart att veta att andra läser en som en öppen bok,bokstavligt talat. (Är så jävla rolig)
Skämt åsido.
Gott nytt år på er iallafall. 2016 började krassligt men slutade väldigt bra. Och jag ser fram emot 2017 eftersom jag har planer,vill saker och får tillbringa det med en människa som gör mej genuint lycklig. Och våra katter,såklart!

Så yeah. Ligger i sängen,det vanliga. Då jag brukar få feeling. 
Ska klappa Lillen som ligger på mej medans jag förhoppningsvis somnar. För imorgon är en ny dag!
Here,have some picsies från dom senaste månaderna!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress