Maddis

Sisådär

Är så otaggad på det mesta. Orkar inte ha en vardag,är trött,meningslösheten sitter i. Behöver känna en gnutta lust till att göra något men att sätta på vattenkokaren för att få kaffe är inte ens tillräckligt. Att gå till jobbet,gå på möten,träffa människor,handla,laga mat... Allt känns bara jävligt tråkigt och lite sådär "varför skulle jag?"

Å andra sidan vet jag inte vad jag vill. Att ligga hemma funkar i någon timme,sen kommer rastlösheten och samtidigt är jag otaggad och orkeslös. Så jag vet inte. Försöker mest bara hålla huvudet ovanför ytan. Trots att allt känns fruktansvärt meningslöst och att göra saker går enbart på rutin och inget annat. Finns inga känslor i det jag gör på jobbet,kan inte prata med psykologen,att träffa mariorna känns bara jävligt jobbigt. Så ja,livet är extremt jävla tråkigt just nu. När man inte kan känna glädje eller viljan att göra något,då är det mesta bara nattsvart och ja,livet känns meningslöst.

Hoppet finns fortfarande. Att det ska gå över. Att viljan ska komma tillbaka,att gå upp på morgonen och känna för att ha en fungerande vardag idag. Att det känns bra.
Men just nu vill jag inget. Cuz whats the fucking point