Maddis

Alla mina rubriker borde starta med hallå eller
Visste ni att det är godare att blanda i mjölk i en white russian än grädde? Och det kommer från någon som förtär grädde minst en gång om dagen. But still,mjölk i en white russian är ändå snäppet bättre. Tips from the coach.

Är trött,men inte sova trött. Mer sådär "alkoholpåverkad"-trött. För det är fredag,det är socialt accepterar tydligen. För att dricka på en tisdag är tydligen inte okej. Enligt normen. Ett glas vin eller en öl,det är okej. Men att bli packad och gå bakis till jobbet är tydligen ett no no. Jaha,nemen visst. Låt mig göra vad jag vill samhället,OKEJ? Vill jag gå bakis till jobbet en onsdag,ja då gör jag det. I realiteten så skulle jag inte ens gå till jobbet,utan sjukskriva mig för när jag blir bakis så blir jag bakis. Typ vill inte riktigt leva. Vill spy,allt snurrar,livet är allmänt jobbigt. Och några dagar senare dricker man igen! Det är en mänsklig rättighet,att göra dumma saker och aldrig lära sig något av dom. BOOM!

Vill ni veta något äckligt? Igår råkade jag nysa och jag insåg senare att jag hade nyst så hårt att ja,det var snor på min tavla. Jag hade snorat typ 2 meter ba PEW PEW och så hade det tydligen fastnat på min tavla. Så ja,det var gårdagens äventyrliga händelse. Gift er med mig,jag är sexig som fan. Speciellt när jag nyser... Jag snarkar iallafall inte. Det är väl ändå bra? Min pojkvän har fått se om jag fortfarande andas under natten,så jag sover väl tyst. Det är ju goals. Att sova tyst. 

PUSS OCH KRAM

 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress