Maddis

”Hemma”
Efter 2 veckor hos pojkvän så är jag hemma igen. Känns sådär. Eller ärligt talat så känns det faktiskt ganska dåligt. Trivs för bra hos min pojkvän med alla katter samlade. 

Imorgon är det tillbaks till vardagen som man brukar säga. Rutiner osv. Har en del att göra framöver samtidigt som det känns som att allt står still. Och till en viss del kanske det står lite still,just för att det är saker som måste göras innan livet kan börja rulla igen. För jag har under 3 år jobbat mig upp till att idag känna att jag klarar mer. Jag kan mer. Jag orkar mer. Alltså vill jag mer. Inget konstigt. Vill fortsätta utvecklas. Knåpa ihop framtidsplaner och liksom både se fram emot saker men också göra saker,här och nu. 
Så just nu ligger jag lite mittemellan. Saker ska hända men dom kan inte hända över en natt. Jag har planer men dom tar tid. Med andra ord,jag måste vänta lite. Vilket egentligen är okej,inget händer över en natt. Även ifall jag och mitt tålamod gärna hade velat det. Men när jag vill något vill jag göra det nu. Det är något som har lett till mycket negativt back in the days. I dagsläget har jag lärt mig själv att inte lyssna på det impulsiva i mig när jag vill något. Utan jag stannar upp och låter mig dras med viljan ett tag. Vilket gjort att jag sluppit många ångerfyllda saker. Duktigt Maddis!
Här,ha lite bilder vetja!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)