Maddis

Hej,titta vad jag gjort sen sist
Folk går fortfarande in här,på min superduper intressanta uppdaterade blogg. Varför? Finns det en liten önskan,längtan,att det ska ligga en,två eller femtiosju nya inlägg om mitt intressanta liv? Jag förstår. Jag är fantastisk.
Varför skriver jag inte längre? Enkelt,tappat lusten och bloggen använde jag för deppigheten 95% av tiden. Utlopp och såntdäringa. Mådde bättre = behövde inte skriva av mig på samma sätt.
Ibland vill jag skriva. Men jag vill inte öppna mig på samma sätt som förut. När jag var ett litet emobarn med alltför mycket problem. Så ja,kort och gott,lever och sånt iallafall. Saknar att skriva om livet men vill inte dela med mig av tankar osv öppet på det sättet. Så yeah. 

Har iallafall flyttar till en ny stad. Är sambo också,med 4 katter. Jag vet,jag bor med någon. Helt galet. Har gjort det i snart ett halvår och jag har inte dödat någon eller något än. Det är ju bra. Nästa månad har vi varit ihop i 2 år. I augusti var det 2 år sen vi träffades första gången. Så ja,jag orkar med en människa vilket jag sldrig trodde skulle hända.
Det går bättre än väntat. Att bo ihop med någon. Sure,jag har mina dippar och det blir tufft från och till. Men jag lär mig att hantera saker så gott det går. Fan,från att gå till att inte kunna röra människor till att bo med någon är ju ganska bra ändå. Känslomässigt jobbigt är det ju,eftersom jag inte är bäst på att läsa eller känna känslor. Men nog om det. Det går bra.

Mycket annat har hänt. I mean,MYCKET. Pål håller med här brevid mig.
Men ha de så bra o sånt tills nästa gång. Vilket kan bli om 1 år.